Het is vandaag zaterdag, 31 juli 2021

Zoek in Actueel Aanbod

U bent hier:     Home Over ons
Haarlemmermeer Vastgoed Beheer

 

Haarlemmermeer Vastgoed Beheer is een gerenommeerde vastgoedbeheerder die met haar uitgebreide kennis en ervaring het beheer van uw VVE en vastgoedportefeuilles op een professionele wijze, maar vooral ook betrokken wijze beheert. Graag stellen wij ons nader aan u voor.


HM Vastgoedbeheer is begin 1990 ontstaan uit een samenwerkingsverband van voormalige fiscalisten, juristen en winkeliers om aan de toenemende vraag naar betrokken en professioneel VVE beheer en vastgoedbeheer tegemoet te komen. Dit heeft de afgelopen jaren geleid tot een sterke groei van HM Vastgoedbeheer. Op dit moment voert HM Vastgoedbeheer het beheer over verschillende Verenigingen van Eigenaren alsmede over een omvangrijke vastgoedportefeuille voor particuliere  en zakelijke beleggers.
Het team bestaat uit enthousiaste, deskundige en vakbekwame personen met ruime ervaring in de advocatuur/financieel en fiscaal en/of detailhandelssector. Het leveren van hoge kwaliteit met grote betrokkenheid vormen de basisprincipes van ons team, zowel vanuit het oogpunt van de eigenaar als vanuit de gebruiker. Wij streven naar een optimale staat van onderhoud en een maximaal rendement uitgaande van de wensen van de eigenaren en de gebruikers. Het toevoegen van waarde voor onze opdrachtgevers staat bij ons voorop.
Wij zijn van mening dat goed beheer alleen kan worden gerealiseerd indien het contact met het beheerde object en haar huurders veelvuldig is. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid de complexen regelmatig te inspecteren en frequent persoonlijk contact te onderhouden met de huurders en opdrachtgevers.